Ons Kantoor

Ons kantoor met ruime parking is gelegen langs de Koning Leopoldlaan nr.75 te Maldegem.
Wij zijn tot uw dienst op volgende uren :
dinsdag tot vrijdag van 9-12 en van 14-18u.
zaterdag van 9-12u.
Gesloten op zondag en maandag.
Een afspraak buiten de kantooruren is mogelijk.

Sedert 1992 zijn wij actief in de bouw- en vastgoedsector, in de meest ruime zin van het woord.
Deze meer dan twintigjarige ervaring leverde naast onze commerciële en bouwtechnische expertise een zeer uitgebreid netwerk op aan contacten en relaties zowel in de particuliere als in de professionele b2b omgeving.

In 2009 werd besloten ons te specialiseren in vastgoedbemiddeling.
In 2012 werd een samenwerking opgestart met een vastgoedgroep in Oost- en West-Vlaanderen gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed.
In 2014 volgde de beslissing om onze activiteiten onder te brengen in een eigen kantoor te Maldegem, centraal gelegen in ons werkgebied nl. Oost-,  West- en Zeeuws-Vlaanderen.

 

Onze aanpak is vooral resultaatgericht waarbij we u als klant centraal stellen, we bieden een dienstverlening op maat en trachten steeds tot het uiterste te gaan om de unieke “connectie” te maken tussen u, het vastgoedobject en alle betrokken actoren in de vastgoedtransactie.

 

Wenst u te verkopen, te kopen of te investeren in vastgoed, graag luisteren wij met aandacht naar uw vragen en wensen. Ook voor elk verhuurdossier zowel zakelijk als voor woninghuur, staan we tot uw dienst.

 

Glasheldere afspraken en waterdichte contracten zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw vastgoedzaken aan ons kunt toevertrouwen.

 

Om voldoende tijd voor u te kunnen voorzien, maken wij graag met u een afspraak.

 

Graag tot binnenkort.
Wim Vermeire

 

Erkend vastgoedmakelaar
biv 508215